fredag 29 juni 2018

toppturer och crossfit

Halihalå! Norgelivet fortsätter i regniga Tromsø och jag trivs bra förutom att vädret håller på att göra mig galen. Nästa vecka ska vi få sol och värme så försöker intala mig själv det varje gång jag vaknar till en regnig stad.

Har varit ledig i fyra hela dagar i veckan vilket är lite trist då jag gärna hade jobbat, men har försökt utnyttja mina lediga dagar. Tröstar mig med att jag jobbade 23 timmar i helgen och att även denna helg och många veckor framöver är fyllda med jobb. Klart att det är skönt att vara ledig men när man är här för jobb så vill man inte ha för mycket ledigt...

I alla fall, jag utnyttjade mina lediga dagar med att gå hela tre toppturer, två gånger upp för Fløya som är ett fjäll på 860ish meter och en gång uppför Rødtind som är på runt 500m (dock lite jobbigare att bestiga än Fløya). Det har varit blöta, kalla toppturer men fyfasen vad jag älskar att vandra i berg. En stor del av min tid går åt att göra research på vilka fjäll jag ska bestiga näst, haha. Utbudet är nästan oändligt!

Har även tränat fyra pass Crossfit i veckan, så nu känner jag att det är dags för en vilodag. Jobbar ändå dubbelt imorgon så det ter sig ganska naturligt, hehe. Har verkligen älskat träningsformen från första gången, fy tusan vad kul (och jobbigt) det är. Jag utmanar min kropp på ett helt nytt sätt med denna typ av träning. Inför varje träning vill jag typ avboka, men under själva träningen och efteråt känns det så jäkla bra. Svetten rinner i mängder varje gång och det är väldigt bra stämning. Man kan köra på i sitt eget tempo och det blir jobbigt för alla, oavsett vilken träningsnivå man ligger på. Det kostar en del men jag känner att jag kan unna mig det denna sommar!

Slänger in en liten bildbomb från Huskycentret och toppturerna på Fløya. Bilder från Rødtinden kommer i ett senare skede!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hey, I unterstand that you are visiting Berlin. I would love to meet you. ;)
Pls write me.
Bye bye
Patrick