måndag 11 juni 2018

back on track

Hej alla fina! Har kommit ur min post-tenta svacka och är på bra humör igen. I helgen har vi firat min käre lillebrors examen. Plötsligt är han liksom så pass gammal att han snart ska börja på universitet (?!). Jag är alltid lika chockad över att liksom är där jag var för fyra år sen, men det är ju rätt logiskt då han är fyra år yngre *ba dum tss*. Ni som har yngre syskon fattar, man tänker liksom att de inte ska växa upp lika snabbt som man själv haha. Åh mina fina, fina lillebror, som jag tycker om dig.

Träningsmässigt har jag tagit det lite lugnare. I lördags kände jag för att röra på mig lite efter all smörgåstårta (hehe), så det blev en kort springtur och ett HIIT-pass på 20 minuter. HIIT är min favorittyp av träning då jag har lite ont om tid, man blir döslut men det är snabbt över. Det finns också mängder av sätt att variera HIIT. Jag brukar oftast köra 30 sek övning och 30 sek vila. Det är viktigt att vilan är tillräckligt lång så att man återhämtar sig lite och orkar köra 30 sek intensivt igen. Rekommenderar!

Igår (söndag) körde jag iväg till Vasa för att hänga med lite Uppsala-vänner. Min kompis Laura jobbar på Vasa Centralsjukhus i en månad, så jag och min vän Ida från Seinäjoki och hennes kille åkte för att hälsa på henne. Mycket trevlig dag. Kom hem sent också så det blev en välbehövd vilodag.

Nu ska jag äta upp min mat och sen dra iväg på en cykeltur. Ska vila upp benen lite för vill försöka springa 10km imorgon (wish me luck, har sprungit det några gånger förut i mitt liv). Tänkte cykla till Kaustby för att köpa en hängmatta, hehe. Hittade en Haruki Murakami-bok på loppis igår som jag länge velat läsa och kom på att vore mysigt att ligga och läsa i en hängmatta. Så det är my mission for the day. Fan, det är rätt najs att vara ledig ändå.

Inga träningsbilder från de senaste dagarna så bjuder på lite bilder från examensfesten! 
Inga kommentarer: