fredag 15 juni 2018

15/6/-18


Hej! Bestämde mig för att ta en vilodag igår, kroppen kändes tung och trött. Tror det var ett bra val för idag känner jag mig fit for fight igen! Jag låg och myste med kissen i hängmattan, läste min bok och var även ute och gick lite i skogen för att testa vandringskängorna inför Norge. Riktigt skönt faktiskt!

Nu har jag ätit frukost och druckit morgonkaffe (slöa morgnar är najs men jag önskar jag orkade ta mig upp tidigare än 10 varje morgon...). Det har varit en bra dag hittills! Har fått semesterersättning från förra sommaren i Norge, vilket jag inte alls hade räknat med, så det var en mycket trevlig överraskning hehe. Har även blivit godkänd med marginal på min sista tenta, så nu är jag officiellt fri från skolan! Så skönt. Bra start på dagen.

Nu har jag tänkt ta mig ut på en löprunda på 30-40min, i långsamt tempo. Senare idag ska jag köra ett ben- eller helkroppspass på gymmet (plus de intervaller jag inte klarade av förra gången). Ska försöka tvinga med mig min bror, får se hur det går ;)

ps. Orsaken till varför jag så awkwardly står och håller i min mobil på det där sättet - detta är mitt liv nu. Mobilkameran har gått sönder så att den inte kan fokusera på långt håll vilket ger helt suddiga bilder. Men det där ser ju så jäkla töntigt ut... får nog se till att reparera den i nåt skede.

Inga kommentarer: