söndag 28 januari 2018

COLOMBOLIFE

Halå alla fina!

Nu har vi några dagar bakom oss här i Colombo, Sri Lanka. Resan hit gick bra men var utmattande, så första dagen gick mest åt till att sova/vila. Minst sagt intressanta dagar bakom oss alltså! Vi bor hos en - tydligen - väldigt välbärgad Sri Lankesisk familj via Airbnb. Deras gästvänlighet har varit otrolig och vi har känt oss så himla välkomna. Igår var vi bjudna dit på middag tillsammans med några andra gäster. Tror jag inte umgåtts med så inflytelserika personer förut... En av gästerna var dessutom svensk och hennes Sri Lankesiska man kunde så sjukt mycket om Skandinavien. Han frågade till och med om jag var från Vasatrakten (nu får svenskarna skärpa sig om t.o.m. folk här vet att svenskfinland existerar). Väldigt intressanta diskussioner och vi lärde oss en hel del.

Maten här är helt fantastisk och vädret likaså. Under helgen har vi spenderat mycket tid inne i stan och gått runt överallt, fått en Sri Lankesisk vän som tog med oss till några tempel, besökt parker och lite monument. Colombo är en smått kaotisk men väldigt intressant stad.

Imorgon är vår första dag på sjukhuset! Det ska bli väldigt spännande. Nu ska jag gå och lägga mig så jag kan vara en representativ människa imorgon haha. Godnatt!

Inga kommentarer: