lördag 17 juni 2017

no place like home

Tjena! Uppdateringen här är ju inte av det bästa slaget. Chillar riktigt hårt med bloggen faktiskt och skriver bara när jag har lust. Kanske jag blir mer inspirerad i nåt skede!

Har i alla fall fått sommarlov. Eller har haft sommarlov i två veckor redan, vilka jag spenderat hemma i Österbotten. Har fått va totalt ledig hemma för första gången på flera år. Det har varit skönt! Har tränat väldigt mycket, träffat vänner och släktingar, varit ute i naturen, druckit mycket kaffe, hängt med farmor. Hann precis börja vänja mig med att vara hemma och nu drar jag igen haha.

Sitter på flygplatsen i Vasa för att snart boarda planet till Oslo! (eller tja, via Arlanda). Ska spendera halva dagen i Oslo, vet inte riktigt vad jag ska hitta på (läs: vad jag har råd med), men högst troligen kollar jag in second hand-butiker och turistar lite. Sen hoppar jag på bussen som ska ta mig till stället i skärgården där jag ska jobba i sex veckor! Ska bo med två Uppsala-kursare så helt ensam behöver jag inte vara. Är riktigt taggad för detta!

Nu åker planet, hehe. Hörs sen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lýcka till på det nya äventyret! Önskar Kerstin

Jennie sa...

Takk så mye! ;)