tisdag 23 september 2014

TODAY'S SCHEDULE

Idag var min första arbetsdag! Det gick riktigt bra. Hade förstås Thea till hjälp så det var tusen gånger enklare då hon förklarade hur jag skulle göra... Kayla (mitt äldre hostbarn som är 5 år) går i skolan från 9-15 så vi hade hand om lilla Jake idag som är 3 år. Han har en så härlig personlighet och är väldigt lätt att ta hand om *peppar peppar*... Nej, men han är otroligt snäll, lydig och lätt att handskas med. Det säger jag inte bara utgående från att jag jobbat en dag utan från vad Thea har berättat.

Vi var till biblioteket, gick på en ganska lång promenad med Bella och lekte hos grannarna. Jag tycker personligen inte om hundar, katter är min grej, men Bella är verkligen världens sötaste hund. Liten, mysig och tyst. Var man än sätter sig så kryper hon upp och vill sitta i famnen. Hon kommer bli min bästa vän, haha... (sry Inez, men någon måste ta din plats).

På kvällen när vi blev lediga åkte jag och Thea först till Walmart för att handla lite grejer och sen till gymmet. Har free tryout i en vecka så ska passa på att pumpa musklerna. Hade visat Thea en bild på mitt gamla gym och hon bara "Ja men du behöver i alla fall inte ha höga förväntningar"... Yeah, sure. Gymmet var typ superstort (kanske inte USA-stort, men mitt gamla gym var typ lika stort som mitt rum) och det var mycket folk. Jag som är van med att vara ensam i gymmet. Tycker det är ganska roligt att analysera hur det fungerar på gymmet; människorna som baaara springer på löpmattan, en skild ladies-section och området med skivstänger och vikter där det bara är män som rör sig. Vi var typ de enda tjejerna på den sidan av gymmet. Vi körde helt SLUT på benen, får se hur det går att ta sig ner för trapporna imorgon...This is one cute little buddy!


*Foodblogger-Jennie* Är jätteglad över att det finns mycket frukt och grönsaker i huset, och barnen älskar att äta det! En sak jag tycker är rolig är att allting är färdiglagat; äggen är färdigt kokta och skalade i påsar, morötterna är skalade och salladen är hackad och sköljd i påsen. Man gör ingenting själv. Det blir dock lätt att man småäter, för det finns så mycket snacks... Kaffet är dock jätteäckligt, smakar som vatten med kaffesmak. Har köpt kaffe på Dunkin Donuts eller Starbucks de senaste dagarna, men det går ju inte i längden. Måste hitta nåt kaffe som är drickbart. Saknar Kulta Katriina!


Gymmet har bastu och ångbastu... och solarium. I Finland är jag glad ifall det finns dusch.Lathetens land... ring med denna telefon så gör de klart din shake åt dig! "Shake" är alltså återhämtningsdrickan man dricker efter gymmet, ett pulver man lägger i vätska och skakar om. Här ska det dock inte slösas någon tid, varför göra det själv när någon annan kan göra det åt dig?


2 kommentarer: