måndag 29 september 2014

GLBL CTZN FSTVL

Gårdagen (lördag) var typ den bästa dan någonsin (bortsatt från att jag blev tvungen att säga hejdå åt Thea). Återförenades med min BFF Linn, fick VIP inträde till Global Citizen Festival och såg massor av coola artister och kändisar. Haha, alltså ni skulle ha sett när jag såg Linn stå där och vänta i city, typ rusade fram och kastade armarna om henne och började gråta. Det var fantastiskt att få se henne igen. Vi lunchade, pratade om allt som hänt och sen mötte vi upp Lisa och Nardos. Eftersom vi kom in som VIP behövde vi inte heller köa i flera timmar, kändes ganska fancy. Global Citizen Festival var så jävla coolt! 60 000 människor i ett soligt och hett Central Park. Mina fötter värkte något otroligt men det var värt varje sekund.

Vi tjejer och Nardos supersnälla hostmamma som är polis

Babes <3
Love you Honey!


Lisa! <3

... and Nardos! <3No Doubt och Gwen Stefani rockade scenen!


Jay-Z och Empire State of Mine... har aldrig varit något större fan av honom förut men han är ju så jäkla grym!! Älskade att dansa till hans låtar.


Peak of the night: Out on the stage pops freaking BEYONCÈ, the one and only - Queen B! Det blev först mörkt på scenen och sen dyker hon plötsligt upp. Det går ju inte att undgå att märka vilken fantastisk karisma den kvinnan har. Vilken performer och vilken jävla röst!! "Forever Young" med Jay-Z och Beyoncé och tiotusentals tändare och mobiler i luften var magiskt.NYC at night <3

2 kommentarer:

Mami sa...

Vilken upplevels ,säkert ein åv tömde bästa daga. Va rolit et du kona faa mä Linn . Kram

Jennie sa...

Mami: Joo hä va sååå rolit... kram!