fredag 6 april 2012

Ferragudo, PortugalSlänger in två random bilder från detta vackra ställe. Tyvärr hade vi inte så superbra väder i överlag, det var ofta mulet (vilket iofs är bra om man ska spela fotboll, för solen i Portugal är verkligen HET) Men några dagar med sol fick vi. Ferragudo är inte så särskilt stort, mer som en by än en stad, även om många bor där. Stränderna är fantastiska, klipporna och "bergen" är underbara att vandra i. Ferragudo är ingen typisk turistort, känns mer som en förort till Portimao (som ligger på andra sidan viken, vi gick därifrån så det är inte så långt) och jag tyckte att en vecka räckte bra i Ferragudo. Åtminstone i det väder vi hade, annars hade jag kunnat stanna några dagar till.

Här kan ni läsa om varenda dag, vad vi gjorde osv. http://www.ikmyran.net/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=4&id=22&Itemid=37 (scrolla ner och klicka på "Portugal dag 1, dag 2" osv. Där ser ni också vilka jag har skrivit :D)

Kommer också lägga upp mycket bilder på min facebook, så kolla där. Här på bloggen tänker jag lägga ut lite bilder ibland, men jag orkar inte ladda upp SÅÅ många.

Inga kommentarer: